Over ons

KMI missie

“KMI is een full-service marketing & distributie organisatie, gespecialiseerd in muziekproducten. Met de unieke ervaring en kennis van lokale markten is KMI in staat om muziekproducten te verdelen zoals geen andere organisatie kan.

KMI streeft ernaar de beste partner te zijn voor zowel lokale muziekwinkels als internationale fabrikanten; door het meest betrouwbare netwerk te bieden. KMI streeft naar flexibiliteit, professionaliteit, innovatie en transparantie in al haar activiteiten.

KMI is leidend distributeur van gitaren, slagwerken, versterkers, percussie-instrumenten, pro-audio apparatuur en accessoires in de Benelux.”

bmi_rhone_40

Service

De tevredenheid van de klant is het ultieme streven van iedere medewerker. KMI richt zich op service om zich daarmee te onderscheiden van andere distributeurs. Goed en eerlijk advies en persoonlijk contact zijn enkele factoren die bijdragen aan de hoge servicegraad.

Personeel

Bij KMI is het personeel deskundig en professioneel. Iedere productspecialist is een vakman op zijn afdeling. Het personeel is daarnaast vriendelijk en klantgericht. Een persoonlijke relatie met iedere individuele klant garandeert de hoogste klanttevredenheid.

Assortiment

Het assortiment van KMI is enorm uitgebreid. Naast de gangbare merken en producten zijn bij KMI ook de meer exclusieve en bijzondere producten volop aanwezig.

Locatie

KMI is gevestigd nabij grootstedelijke agglomeraties als Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Den Haag.

Up ↑