Nieuwe private labels van KMI

Op dit moment werken wij hard aan het vernieuwen en uitbreiden van ons aanbod private labels. Naast ons assortiment premium merken bieden wij retailers al vele jaren producten aan onder onze eigen labels. We richten ons hierbij op kwalitatieve producten en accessoires voor een aantrekkelijke prijs.

Wellicht kent u reeds merken als Soho Drums, Hudson Guitars en Brooklyn Music Stands. Deze merken hebben zich al vele jaren bewezen in de competitieve Benelux markt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe fabrikanten voor ons private label assortiment, waarbij de marge voor ons dealernetwerk centraal staat.

De combinatie van krachtige brand marketing, kwaliteitsproducten en onze service maken het verschil. Binnenkort ontvangt u meer informatie over nieuwe private labels. U mag rekenen op een originele en geloofwaardige merkbeleving en producten waar de online prijsdruk geen rol speelt.

 

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑